Vardagen

14 september

En suddig hissselfie på jobbet. Gissa om jag kände mig lite bitter när jag kollade mitt schema sent igårkväll och upptäckte att jag inte alls var ledig två dagar utan att jag skulle jobba kväll idag. Men det har gått bra, jag kommer in mer och mer i jobbet och börjar trivas.
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “14 september

  1. Jättefin bild på dig! 🙂
    Härligt och höra att du trivs på jobbet. Det tar ju alltid tid innan man kommer in i allting såklart! ..allt har sin tid! 🙂
    Förstår din känsla där med att tro att man är ledig, så visar det sig tvärtom… Jag har lyckats göra den tabben att jag inte kollat schemat, trott att jag har full koll och åkt till jobbet, fastän att jag varit ledig, haha.

Lämna ett svar