Vardagen

Det bästa med hösten

Är att jag kan krypa upp i soffan med en filt, bra bok, en mugg te utan att känna att jag måste göra en massa saker. Jag måste liksom inte vara ute om jag inte känner för det. Varma sommardagar känns det som att jag ”måste” ta vara på och vara ute. Men inte på hösten, då behöver jag inte ha det tvånget.
Sen så klart alla vackra färger och den höga krispiga luften. 
Den här bilden på Ida älskar jag. Första gången hon fick sitta i en lövhög. Det var en mycket skeptisk liten dag men sen älskade hon det.

Att träna blir lättare när jag inte måste tänka på att träna när det som svalast. Det där med att träna i hetta är inte riktigt  min grej. Därför passar hösten mig, när det varken är för kallt eller för varmt.
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Det bästa med hösten

Lämna ett svar