BLOGGAR JAG GILLAR

En blogg är inte komplett utan länkar till favoritbloggar. Jag läser såklart många fler än dessa. Tycker du jag missat någon? Hojta till så lägger jag till på listan allteftersom.

Underbara Clara – Feelgoodblogg, vardagsliv och loppis. Minns när Clara började blogga, jag var så provocerad av henne och ville absolut inte läsa. Idag kan jag inte vara utan hennes inlägg och det är den första bloggen jag kikar in på varje dag.

Madeleine – Bloggvän som krigar mot sin ätstörning. Har följt henne i flera år.

IngMarie – Jag och IngMarie har haft våra heta diskussioner om vegetarianism men på många andra plan tänker vi lika. En fin bloggvän helt enkelt.

Annelie – Från glam till damm Helt fantastisk blogg! Annelie låter oss följa med i en härlig blandning mellan nutid och dåtid. Älskar hennes berättelser om hennes liv utomlands och annat tänkvärt.

Englas showroom – Den första bloggen jag läste. Kunde sitta i timmar och spana på alla fina kläder hon visade upp. Började läsa hennes blogg 2006 och har hängt kvar sedan dess.

Tobias Lindqvist – En ny blogg (för mig) som jag inte följt särskilt länge. Men jag gillar den, håller inte alltid med men det är charmen.

Piggelina – helt klart bästa träningsbloggen. Pepp och träningsglädje blandat med en stor skopa humor. Anna är grym på att skriva roliga träningsinlägg.

Amanda – En blogg om böcker, serier och vardag. Gillar du att få boktips så är det här bloggen för dig.

Martina Johansson – Biohacking på hög nivå. Bloggar inte jätteofta men hennes arkiv är fyllt med kunskap.

Pernilla Lantz – Hälsa, keto och träning