Vardagen

En dipp men positivt till slut

Den här dagen har varit väldigt blandad. Gick bredvid på en annan våning och fick en rejäl dipp och kände att ”nä, jag vill inte” men känslan vändes till positivt allt eftersom passet gick. Jag börjar tro mer och mer på det här.
Efter jobbet stack jag iväg på ett domarevent. Träffa unga domare och sen se LFC-Umeå i damallsvenskan. Det blev en väldigt trevlig kväll. Synd att LFC förlorade bara.
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “En dipp men positivt till slut

Lämna ett svar