Fotboll

Ett hett derby

Idag dömde jag, Rickard och brorsan i Norrköping, ett hett division 4 derby. En sån där match som kan sluta lite hur som helst men som vi rodde hem utan några problem. Det var så roligt!
Kvällen avslutades med att jag och Rickard cyklade iväg till fotbollsplanen här där vi bor och kikade lite på en match som gick där. Det har varit en riktigt bra helg!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar