Trädgården

Idas tomater

Minns ni inlägget om Idas tomatplanta som hon och jag hjälptes åt att plantera ut? Det tog inte lång tid förrän det var en gigantisk planta i den där lilla pallkragen. Jag började fundera över om det skulle bli några blommor och jo visst. För ett par veckor sedan så började den blomma och ett gäng gröna tomater finns. Jag hoppas på att det håller sig varmt ett tag nu så alla tomater mognar.
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Idas tomater

  1. Så roligt att det blev tomater på plantan 😀 Min yngsta son planterade chilifrön i skolan och kom hem med en liten spretig planta, men med mycket kärlek och omvårdnad så har den vuxit till sig och blommar som bara den och det finns flera långa gröna chilifrukter på den som jag hoppas hinner få lite sol och mogna innan hösten slår till.
    Kram <3

Lämna ett svar