och Mat

Mango och currykyckling

Direkt efter jobbet åkte jag och Rickard och storhandlade mat. I Maxiköket lagade de mango-. och currykyckling och så en kall god sås till. Min blev stark då locket till curryburken åkte av… Men gott ändå! 
Till fyra portioner behöver du:
4 port supermix Pauluns (råris, quinoa, pumpakärnor och gröna linser)
600 gram kycklingfilé
150 gram haricot verts
1 stor gul lök, strimlad
1 ask körsbärstomater, delade
2-3 tsk mango currykrydda, Santa Maria
1 tsk salt
Koka supermixen enligt anvisningen på paketet. Strimla kycklingen och fräs den med lök och sockerärtor. Krydda. Blanda alla ingredienser och servera med en sallad.
Kall sås
2 dl turkisk yoghurt
Saft från en halv citron
½ krm svartpeppar
1 krm salt
Blanda allt och låt stå en stund

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Mango och currykyckling

Lämna ett svar