Pilates

Och så sa de att jag ”inte var stark nog”

Jag la ut ett klipp ut igår kväll på instagram med seriesoffive + teaser. Det unika med det klippet är att jag gjorde övningarna på soffkanten. Allt för en lite extra utmaning. Kommentaren nedan fick jag från en av mina följare som själv är certifierad av Romana Kryzanowska. Hon var en av Joseph Pilates första elever och drev studion vidare efter hans död. Vill ni se mitt klipp, kolla in @hannafialotta.
Oh my gosh Hanna!!! This is so so awesome!!!!! Great work! And fierce to throw a teaser in at the end! Love the creativity of doing it on the arm of your couch! So fabulous!!! 👏🏼👏🏼❤”  @russopilates
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar