29 maj 2023

Kvalitetstid med min mamma

Jag har tjatat ett tag på mamma att hon behöver träna lite pilates med mig eftersom att hon har en del ryggproblem. Imorse kom hon hit och vi körde några övningar. Det blev väldigt basic för att bygga upp från början. Superkul att få instruera verkligen!
Hon stannade till lunch och vi pratade om allt möjligt. När vi bodde i Berga och Rickard jobbade som personlig assistent så träffades vi alltid varje onsdag och bara umgicks. Det kan jag sakna, särskilt efter idag. Ett tag var jag dock kanske inte så väldans rolig för jag nojade så över kvällens pilatesaudition men nu känns det bra. Jag är supertaggad, laddad, inspirerad och entusiastisk. Det viktigaste för mig är just att förmedla kompetens och att inspirera. Jag vill att de ska se min passion och min glädje. Ni håller tummarna för mig va?

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Kvalitetstid med min mamma

  1. Klart jag håller tummarna. Men det kommer att gå jättebra!
    Härligt med egentid med mamma! Det är inte så vanligt här heller, men desto bättre när det blir av.

  2. Vad kul att ni kan träna tillsammans. Jag brukar gå på pilatesreformer. Det gillar jag jättemycket. Ha en fin kväll. Kram Annika

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: