Träning

Dagens runda

Jag joggade en lugn runda på löpbandet före lunch. Ett sånt där pass där tanken är att bara hålla igång så det gick sakta. Sex långsamma kilometer. Jag tittade på filmen Wild med Reese Witherspoon i huvudrollen. Jag tyckte den var riktigt bra. Det är en självbiografi så jag är sugen på att läsa boken också.

 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Dagens runda

  1. sv: För mig är det värsta konstigt, det känns verklligen som minst ett år sedan det var nyårsafton, inte bara två månader ^^

Lämna ett svar