Vardagen

Hjälp i köket

Jag fick lite hjälp med pannkakorna av Ida tidigare ikväll. Hon älskar verkligen att få vara med i köket. Visst är det mysigt att hon vill vara med men lite stressande kan det vara också när vi hjälps åt vid spisen. Jag är ju så nojig och är rädd att hon ska göra illa sig. Men mest är det mysigt.
Samuel har precis sagt hej då till en kompis, Alex tittar på tv och Ida sover. Rickard tittar på hockey så jag passar på att instagramma (har lagt ut en pilatesutmaning) och blogga, självklart samtidigt.
Vad skönt att vara ledig nu ända till fredag kväll. Det känns som att jag har lite sömn att ta ikapp. Känner mig väldigt trött. Det blir nog läggdags tidigt.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Hjälp i köket

Lämna ett svar