Träning

Sammanfattning av förra veckans träning

Löpning *2 Vanliga intervaller i 17km/h och så backintervaller. Jag har börjat med lång uppvärmning, först går jag en kilometer och sen joggar jag en kilometer innan själva passet kommer igång. Jag upplever att det fungerar mycket bättre.

Pilates*5: Två pass med specifik fokus på magen, ett med boll och ett med fokus på att bygga upp övningarna. Alltså börja med en modifierad variant och så successivt bygga upp den till en full övning. Så filmade jag även ett pass, där jag visade er fem effektiva magövningar. Det sjätte kommer jag inte ihåg..
Styrketräning: ett för överkropp och ett för benen med mycket fokus på explosivitet.
Ja så spelade vi en timme squash också där vi även la in lite övningar för explosivitet.
Känslan den här veckan var betydligt bättre än veckan innan, hade lite mer fart i övningarna och en lätthet som jag inte känt förut. Sammanfattningsvis en riktigt bra vecka.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Sammanfattning av förra veckans träning

Lämna ett svar