Vardagen

Bullbak med dottern

Äntligen mår jag bättre så imorgon blir det jobb igen. Ida är ledig från förskolan så hon och jag har bakat bullar tillsammans. En riktigt bra start på nya veckan. 
Lite pusselbyggande i väntan på att degen skulle jäsa färdigt.
Den här veckan har jag längtat efter för i helgen åker vi hela familjen till Stockholm där jag ska gå pilatesutbildning med en av Sveriges främsta instruktörer. Det ska bli så galet kul! Jag ser verkligen fram mot det.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Bullbak med dottern

  1. Mysigt med bullbak =)
    Svar: Ja, har man tur kan man verkligen hitta sina fynd om man besöker loppisar ibland. Hehehe.. det där känner jag igen! Jag säljer lite titt som tätt via facebook men även ute på loppisar med syrran!
    Jag har i många år stått på olika loppmarknader och sålt saker, jätteroligt!

Lämna ett svar