Träning

Dagens träning

Jag har känt mig så otränad men dagens löprunda på löpbandet visar att jag inte alls är det utan tvärtom väldigt snart är tillbaka i den form som jag är van vid att vara i. Det här är den snabbaste femman som jag sprungit i år. Nöjd tjej!
Lunchen blev en paj gjord på köttfärsen som blev kvar från igår. Men jag struntade i pajskalet och använde bara äggstanning. Lite LCHF-inspirerat. Gott blev det även om det kanske ser lite ”kladdigt” ut. Det är svårt att fota mat.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Dagens träning

Lämna ett svar