Vardagen

Påskafton

Godmorgon, jag sitter här vid köksbordet och njuter av min mugg te och att solen skiner in genom fönstret. Jag somnade vid elva igårkväll och sov till åtta. Så skönt att känna mig utvilad. Jag jobbar kväll idag, börjar två.
Innan dess ska jag träna pilates och så vill jag göra något med barnen. Undrar om de vill hänga med ut i skogen. Enda sättet att få reda på det är att fråga, hehe. Önskar er en riktigt härlig påskafton.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Påskafton

  1. Det bästa med lediga dagar är att kunna sova tills man vaknar och sen äta frukost i lugn oh ro.
    God fortsättning på påsken. Kram J

Lämna ett svar