Det är mycket roligare att äta chiapudding när jag gjort fina uppläggningar. Rickard tycker att det påminner lite om glassarna på Smultronstället.
Basen är alltid i stort sett samma, antingen kokosmjölk eller havremjölk som jag rör i fröna i. Sedan får det stå över natten.Det behövs röras om ett par gånger men även späs ut. Som med allt annat så höftar jag alltid så det kan bli lite fel med proportionerna, antingen för mycket frön eller för lite vätska. Men det är enkelt åtgärdat, mer vätska eller mer frön.
Den godaste varianten är den med vaniljyoghurt, bananen, jordgubbar, cashewnötter och så rostade kokosflakes. Mums!
Gilla detta:
Gilla Laddar in …
Relaterade
Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Jag har också drömt om att plugga till sjuksköterska men har utbildat mig till specialistundersköterska inom palliativ vård/avancerad omvårdnad och specialistundersköterska i akutsjukvård och intensivvård.
Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!
Mums!
En inspirerande uppläggning är halva nöjet med en måltid!
(Sent) Svar: Jag läser till socionom. Praktikperioden har varit fantastisk! Så himla givande, spännande och utvecklande och samtidigt kärvande, omtumlande och utmanande. Men som jag har trivts! 🙂
Kram
Jag håller verkligen med. Det är så mycket roligare att äta när det är fint upplagt.