Vardagen

På badet och så grillat

Hur mycket trädgårdsland tror ni att vi grävde upp? Nä, precis inget alls. Vi drog till badet en stund i stället. Barnen levde rövare i vattnet och jag läste lite pilatesanatomi.
Jag testade min magstyrka och gjorde teaser i vattnet. Det är galet svårt, vattnet gör att det blir obalans. Att inte fuska med att använda powerhouse blir ett måste.
Efter badet gick vi till affären och shoppade lite, jag blev så sugen på grillat så ikväll slog vi på stort med kött, grillad baconinlindad sparris, tomater, melon och hemgjord potatissallad. Mums!
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “På badet och så grillat

Lämna ett svar