29 maj 2023

En dokumentär om hälsa

Jag funderar ofta över olika saker vad gäller kost. Hur man egentligen bör äta för optimal hälsa. Det finns så många olika sätt att tänka. Men för att ett exempel så hävdar många att man inte behöver kosttillskott så länge man äter en varierad kost. Jag läste dock att man behöver äta 7(!) tallrikar frukt och grönt varje dag för att få i sig alllt man behöver. Jag ska se om jag kan hitta en referens på det. Iallafall så såg jag en mycket spännande dokumentär idag på Netflix som jag blivit rekommenderad att se. Food Matters heter den. Den handlar om hur stor betydelse maten som vi äter har för kroppen och vår hälsa. Inte bara nu utan även om hur det vi äter idag påverkar oss i framtiden. Dokumentären fokuserade på vitaminer och mineraler. Vilken betydelse det har vad gäller att hålla sig frisk och att ge kroppen optimala förutsättningar när det kommer till att undvika sjukdomar. Efter att ha sett den här dokumentären kan jag säga att jag kommer bli ännu mer noggrann med vad jag stoppar i mig och jag kommer definitivt inte sluta med min aloe vera eller mina kosttillskott.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “En dokumentär om hälsa

  1. Det är inte alltid lätt att veta vad och hur man ska göra för att det ska vara hälsosamt. Det finns så många olika råd och rön att det är lätt att bli förvirrad. Man får helt enkelt känna sig för och välja det som passar bäst för en själv.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: