Forever Living

Inspirationsdag i Stockholm

Idag var vi ett gäng som åkte upp till Stockholm på Inspirationsdag. Föreläsningar, träffa andra från teamet och inspiration stod på schemat. Jag kände mig lite obekväm i sammanhanget just eftersom jag inte känner så många. Jag blir en liten blyg mus, helt olik den jag egentkligen är. Men, men, jag har kommit hem med ny inspiration.
Konferencier var vackra Jeanette Magnusson. En kvinna som kommit makalöst långt. Så där långt som man tycker är för bra för att vara sant. Men de finns!
Stefan startade dagen med sin föreläsning om varför en del lyckas medan andra inte alls. Vi fick verktyg för att ändra vårt sätt att tänka. Inspiration till att våga göra det vi drömmer om. Jag kommer dela med mig av en del av dem framöver.
Sen var det även recognition för de som tagit nya steg i marknadsplanen. Paret på bilden har blivit Manager, ett mål som jag just nu känner är långt borta men fullt möjligt att nå. Inte bara möjligt, jag ska dit. Punkt!
Dagens mest inspirerande föreläsning var Charlotte. Vilken kvinna och vilken resa. Hon kunde verkligen konsten att inspirera och motivera med sin story. De som vill och gör jobbet kommer dit de vill. Det är fakta! Dagen slutade med att vi nya fick gå upp på scen vi också och det var en häftig känsla!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar