Träning

Ett event med Petra

Haha, vilken bild och på den andra blundade jag på. Suck alltså, önskar att jag vore lite mer fotogenisk. Eller så skyller jag på endorfinerna efter ett roligt löppass med Petra och sisådär 40 andra löpsugna Linköpingsbor.
Jag har ”känt” Petra sedan 2008 då vi följde varandras bloggar. Jag har stannat kvar på samma adress medan hon bloggat på lite olika adresser, nu HÄR.
Det var verkligen roligt att ses i verkligheten och först blev jag lite starstrucked och alldeles pirrig. Det blir väl lite så när man träffar en person som är offentlig.
Mötesplats var Stadium här i stan och vi joggade bort till Stångebrofältet där vi skulle springa intervaller. 15 sekunder snabbt och 15 sekunder vila*5 och sedan en minuts setvila. Vi upprepade det hela 15 gånger och de sista fem intervallerna blev i backe. Jag tog det lite lugnt eftersom jag har match imorgon. Kvällen avslutades med att jogga tillbaka till Stadium och därefter så troppade en efter en av.
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Ett event med Petra

Lämna ett svar