Vardagen

Fredag och första december

Min planering för veckan sprack… Igår fick jag till exempel ett städryck på eftermiddagen och rensade bort en massa plast i köket som ändå inte används. Det blev en del plats i skåpen nu men jag har väl snart hittat fullt upp igen. Jag har väl gjort mindre än hälften av det som var planerat vad gäller pluggandet. Jag gick snabbt igenom övningarna tidigare i veckan och idag har jag suttit och gått igenom felaktiga hållningar. Väldigt intressant faktiskt. Det låter ju ganska tråkigt men det var inte det.
I veckan frågade gruppchefen om jag kunde tänka mig att sjunga på anhörigträffen på söndag. Det sa jag inte nej till så idag körde vi igenom alla sånger. De sitter i ryggmärgen så det är inte så avancerat.
Finbesök av lilla Maja! Det märks att det är vinter och kallt även för ödlorna för de har gått ner rejält i aktivitetsnivå och äter inte lika mycket. I det vilda så går ödlorna i dvala på vintern. Dock så är det svårt att efterlikna i fångenskap.
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Fredag och första december

Lämna ett svar