Vardagen

Träning, jobb och pepparkakshus

Jag kom tidigt till studion igår. Tågen går så dumt, antingen får jag jogga för att hinna dit i tid eller så kommer jag en halvtimme för tidigt fast att jag drar benen efter mig och låter promenaden ta den tid det tar.
Igår var det verkligen fullt ös. Jag hade ett läkarbesök på morgonen, en knöl som behövde kollas upp lite närmare (dock inget farligt, knölen är normal) och efter det åkte jag till Norrköping för att träna en timme pilates. När träningen var slut var det bara att rusa iväg till tåget för ett arbetspass.
I förmiddags åkte jag och Rickard iväg till Kisa för att kolla på en bil. Bilen är precis det vi behöver men motorlampan lös och bilhandlaren vägrade pruta ner priset. Jag tänker inte betala nästan 50000 för en bil där växellådan kan hålla några år men kanske lika gärna rasa om en vecka. Så jag och Rickard åkte därifrån med en känsla av besvikelse. Dock glada att den började lysa just då och inte när vi redan köpt bilen.
I eftermiddags bakade Alexander och Ida pepparkakor medan jag byggde ihop ett pepparkakshus. Jag smälte socker och det gick plättlätt att bygga ihop det. Förvånad att det gick så smidigt faktiskt. Vi får se hur länge barnen låter godiset och tomtarna stå kvar.
Barnen tröttnade snabbt och det slutade med att jag fick göra färdigt pepparkakorna så fort huset var klart. Men det gör inget att de inte orkade tills det var klart. Jag är glad att de ville vara med.
 
 
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Träning, jobb och pepparkakshus

Lämna ett svar