Vardagen

LUCIA-morgon

I år är första året som det inte är något luciafirande att gå till. Ida kommer lussa i tvåan och Samuel och Alexander har inget firande. Jag satte på tv:n imorse lagom till det skulle börja på tv och sedan väckte jag barnen. Inget av barnen var dock sugna på att titta. En stund in i programmet kom Alexander upp men tittade inte direkt på Luciamorgon utan satt med sin platta.
Jag tar en paus nu i pluggandet för att uppdatera bloggen och få lite ny energi till att fortsätta läsa. En timme har jag hittills suttit koncentrerat. Finn ett fel på bilden ovan, eller fler…. Det är inte klokt vilken katastrofal hållning jag får när jag pluggar. Jag har blivit så stel och öm i mina axlar och det förvånar mig inte när jag ser bilden ovan.
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “LUCIA-morgon

    1. Ja visst gör hon och sen funderade jag över varför hon helt plötsligt bara vara borta och kom tillbaka lagom till sista sången. Så har det ju aldrig varit att Lucia är den som syns minst i bild.

Lämna ett svar