Barnen

På Linköpings höghöjdsbana

Idag var det dags för Samuels bokade besök på höghöjdsbanan i Linköping. Jag bokade banan som de kallar för höjdskräcken och det här är verkligen inget för den veke. Banan ligger på 14 meters höjd och bjuder på rejäla utmaningar. Idag blåste det dessutom som gav det hela ytterligare en utmaning. Samuel var yngst men den som var snabbast och starkast. Han for runt däruppe som nästan ingenting. Det var bara en del av banan som han tyckte var lite läskig.
Det här är den låga banan som ligger på 6-8 meters höjd.
Först var det en säkerhetsgenomgång där de var tvugna att testa utrustningen och visa att de visste hur selen och säkerhetslinan skulle användas.
Förväntan lyser i ögonen. Snart var det Samuels tur att få ge sig upp i banan. Född i trädtopparna sa instruktören, han var grym och visade återigen vilken kroppskontroll han har.

Vi åkte allihopa så fick Alex och Ida rasta av sig lite spring i benen. De lekte Jurassic world bland annat och blev jagade av dinosaurier. Uttrycket bara fantasin sätter begränsningarna stämmer så bra.
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “På Linköpings höghöjdsbana

Lämna ett svar