Vardagen

Midsommarafton 2017

Min fina klänning använde jag för första gången på midsommarfton. Den har legat i förrådet med lappen på i några år nu. Ytterligare en så där klänning som jag är glad åt att jag inte gjort mig av med.

I fredags, på midsommarafton var jag, Rickard och barnen hos mina föräldrar och firade min bror som fyllt år. Jag och Marcus turades om grilla medan mamma förberedde det sista och barnen busade. Prata med pappa om vad som hänt sedan sist. Allt som varit bra och allt däremellan. Här kommer en bildbomb från dagen.

Det är standard att grabbarna spelar spel tillsammans. Super Mario såklart.
Mums, mammas goda tårta. Med en specialbit för Alexander och Ida som inte tycker om marsipan.
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Midsommarafton 2017

Lämna ett svar