Vardagen

Det doftar kanelbullar i hela huset

Jag hade glömt en liten detalj, nämligen att det skulle bakas bullar till kyrkkaffet imorgon. Rickard påminde mig om det igår kväll så då var det bara att ställa klockan tidigt och sätta igång. Nu doftar det kanelbullar i hela huset. Mm, så gott! Jag har alltid för lite mjöl och både mer smör och socker än vad det står + kardemumma i degen. Då blir det de godaste kanelbullarna tycker jag.
Jag stekte ett lass amerikanska pannkakor som barnen satte i sig med god aptit. För min del blev det ägg och yoghurt med nötter och frön. Jag, Rickard och brorsan ska till Vadstena idag och döma tillsammans. Barnen får egentid med mormor och morfar. Innan dess måste jag pallra mig bort till affären och hämta ett paket. Äntligen har jag tagit tag i mig själv och beställt några dunkar aloe vera. Det ska bli intressant att se om det är någon skillnad. Egentligen skulle jag behöva köra C9 igen men det passar verkligen inte in bland alla matcher och explosivitetsträning. Framförallt inte för matchernas skull. Jag börjar med aloe veran, inte fy skam det heller.
Jag önskar dig en riktigt härlig lördag och så hörs vi igen ikväll.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Det doftar kanelbullar i hela huset

  1. Åh vad gott! Särskilt kanelbullarna! Strongt av dig också att lyckas välja ägg och yoghurt i stället, skulle inte klarat av det själv 😀

Lämna ett svar