29 maj 2023

Doften av chili

 Jag började det här inlägget förut men datorn hängde sig så nu får jag skriva om det. Dagens i-landsproblem… Jag föreslog soppa till kvällsmat idag och då var Alexander snabb på att önska chilisoppa. Det är svårt att beräkna soppa så jag gjorde verklligen till ett helt kompani. Men det gör inget. Då är kvällsmaten kirrad imorgon. 
Soppan är iallafall väldigt lätt att göra. Bryn köttfärs och hacka sedan lök och vitlök och stek ihop. Skär tomat i bitar, tillsätt pesto med smak av chili och soltorkade tomater, krossade tomater och vatten. Släng i ett par buljongtärningar och koka upp. Låt det sedan småputtra i minst en halvtimme. Salta och peppra och glöm inte chilipulvret.  

LCHF-frallor till mig och baguetter till familjen.
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Doften av chili

  1. Chilisoppa lät grymt gott, har ju en kille som ääääälskar chili så det får jag kanske ta och göra framöver – önskar dig en fin maj!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: