Vardagen

En crunchy chiapudding och en sådär morgon

Idag har jag vaknat på fel sida. Men jag har iallafall stoppat i mig frukost. Kokta ägg och så en chiapudding med nötter och frön. Solen skiner men det är minusgrader ute. Burr, det blir kallt inne med då vi har elementen avstängda. Det ska ju vara varmt ju den här tiden på året…. Nej nu har jag inte tid att sitta här längre. Vi hörs senare.
Ida är en riktig liten skojare. Vi var hos mina föräldrar en sväng efter matchen i lördags. Åt lite kvällsmat och när vi ska gå till bilen står det en svart bil vid entren. Vår bil är blå och står borta på parkeringen.
”Nämen, den har blivit svart”, utbrister Ida när hon ser den svarta bilen. Vi alla skrattade högt. Det lät så roligt när hon sa det.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “En crunchy chiapudding och en sådär morgon

    1. Själva puddingen är ganska tråkig tycker jag. Det är toppingen som gör allt. 🙂 Testa smaksätta med tex kardemumma eller kanel och sen ha mängder med nötter och frön. Färsk frukt är också jättegott att ha på.

  1. Men åh så gott det så ut med chiapudding, tänkte faktiskt när jag hade lagt mig igårkväll att jag skulle ha förberett en till idag på morgonen. Får fixa till det ikväll. Hoppas dagen vänt till det bättre <3 Kram

Lämna ett svar