Pilates

Pilates på cadillac

Fräsigt namn, eller hur! Ikväll åkte jag och Rickard till en pilatesstudio i Norrköping. Jag var inställd på en klass på matta men vi fick värma upp på matta och sedan fortsätta träningen i pilatesmaskinerna. Rickard gjorde övningarna på reformer och jag gjorde övningarna på cadillac. Spiralerna som ni ser ger ett visst motstånd vilket ger en extra dimension i övningarna. Ikväll fick jag jobba på ett litet annorlunda sätt. Jag är till exempel inte van vid att jobba med ryggen i neutral position och sedan blev jag medveten om andra saker som jag gör utan att tänka på det. Min höger fot till exempel lever sitt eget liv. Jag kommer garanterat ha träningsvärk imorgon. Det är precision ända ut i fingerspetsarna och den som säger att pilates inte är träning kan inte ha mer fel. Jag ser fram mot nästa gång!
Studion vi var på heter LS Pilates place och ligger i Östgötaporten, fotbollsarenan där IFK Norrköping spelar. Hon har nu under september prova på-erbjudande: gå två för en. Passa på vetja om ni bor i närheten.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Pilates på cadillac

Lämna ett svar