Vardagen

Dagens träning

Det var riktigt segt att komma iväg till löparbanan ikväll. Jag slutade jobbet fyra, glömde bort det där med trafiken förbi SAAB och fastnade i bilkö en stund. Väl hemma kändes det sådär peppande att träna men jag behövde verkligen springa ikväll då jag slutar fyra imorgon och har pilates på kvällen. Svårt att hinna med att springa också då…
Men det var löptest med domarklubben ikväll och som vanligt så springer jag också. Testet som skulle springas ikväll var division 6-testet vilket är lite lättare än det som jag sprang i början på mars. Fyrtiofyra intervaller á 75 meter skulle springas. Tempot hittades snabbt och sedan var det bara att mata intervaller.
Vad härligt det var att kunna springa på bana igen. Förutom mitt test i mars så har jag inte sprungit på bana sedan nån gång förra året. Länge sedan med andra ord och vilken endorfinkick jag fick. Det var så underbart att vara ute och springa. Alltså jag behöver verkligen löpningen för att må bra! Har du tränat något idag?

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Dagens träning

Lämna ett svar