Vardagen

Besök på favoritrestaurangen

Igår kväll åkte vi iväg till favoritrestaurangen. Vietnamesisk mat när den är som bäst. Haha, servitrisen behöver nästan inte fråga längre vad vi vill äta. Det blir alltid samma rätter vi beställer. Jag väljer alltid kyckling med grönsaker. Jag vågar inte testa något nytt för jag är så rädd att bli besviken.
Mums!!!
På det här stället brukar det inte vara så många gäster som äter där utan de flesta köper take-a-way. Den här gången fick vi vänta en stund då de precis fått in en stororder. Barnen blev skapligt otåliga men till slut fick vi vår mat.
Samuel gick in för att messa till min bild, haha. Mitt och Rikards godisstopp fortsätter men vi valde att äta efterrätt. Friterad banan med glass och på grund av mitt godisstopp var det såklart galet sött. Jag kommer inte äta det ige, särskilt eftersom jag har väldigt ont i magen idag. Hur som helst så var det en mysig kväll!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Besök på favoritrestaurangen

  1. Vilken fin blogg du har! Jag känner igen mig i det där att man alltid tar samma rätter för att man är rädd att bli besviken. Men har man en favoriträtt så vill man ju gärna fortsätta äta den 😊

  2. Ja med barnen är det säkrast att gå till favoritstället. En av mina söner ärutvecklingsstörd, han är vuxen, men när vi äter ute tillsammans vill han alltid ha hamburgare. När han är bjuden hit på lunch eller middag äter han vad som helst, däremot.

  3. Visst kan det bli lite mycket med sött om man låtit bli ett tag. Det är det som är så underbart. Att en banan kan kännas söt när man inte ätit saker som innehåller socker eller allt för mycket sötningsmedel.. =)

Lämna ett svar