Träning

Sammanfattning av veckans träning

Det har varit en bra träningvecka. Pilates och fotbollsmatcher är det som varit fokus. Med pilatespassen som är planerade idag kommer det totalt bli 3½ timme pilates vilket känns hur bra som helst. Den här utmaningen har varit bra för mig då jag lärt mig mycket. Både rent tekniskt och olika cues som jag kan använda när jag instruerar klasser.
Måndag: Dag tre Pilates spring to life-challenge via Pilatesanytime. På kvällen hade jag även en pilatesklass på engelska för deltagare på en konferens.
Tisdag: Dag fyra Spring to life-challenge + ett huvuddomaruppdrag i herrar division fem.
En match som spelades på en helt fantastiskt välskött gräsplan. Jag tycker generellt bättre om att springa på konstgräs men så här fina planer njuter jag av att komma ut på.
Onsdag: Dag fem Spring to life utomhus i ”min” vackra träddunge!
Tosdag: Dag sex på Spring to life-challenge
Fredag: Fem kilometer löpning och dag sju på pilatesutmaningen.
Lördag: Ett huvuddomaruppdrag i herrar division fem och en promenad med Rickard på kvällen.
Söndag: Idag är planen dag åtta och nio på pilatesutmaningen och i övrigt vila. Kanske att en fem kilometers runda ikväll stänger den här träningsveckan.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Sammanfattning av veckans träning

Lämna ett svar