Vardagen

Måndag

Godmorgon måndag! Min ledighet fortsätter några dagar till innan jag går på min riktiga semester. I år har jag valt att jobba midsommarhelgen innan jag går, mest för att få in lite storhelgsob till semesterkassan.
Gårdagen spenderades i regnet på en fotbollsplan där jag tittade på en mycket lovande ny domare. När jag kom hem käkade jag mat och när jag såg regnet utanför fönstret började jag storstäda köket. En perfekt sysselsättning en regnig dag.
Idag är planerna att titta på Sveriges match mot Sydkorea, gå på bio med Alexander och om det inte börjar regna ha ett pilatespass utomhus. Jag la ut lite reklam om min sommarpilates i en facebookgrupp här där jag bor och några ville komma så det känns jättekul.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Måndag

  1. Så härligt att du ju de köra så mycket Pilates , förra inlägget. Du verkar h mycket på gång även inför sommaren 😁

Lämna ett svar