Vardagen

Jurassic World – Fallen Kingdom

Igår var jag, Alex och brorsan och såg nya Jurassic world-filmen. Det var först en utmaning att inte köpa något snask till filmen men väl där och när filmen kom igång behövdes det inte. Annars älskar jag biopopcorn, finns det något godare sätt att göra popcorn på. Det tror inte jag. Filmen är den andra delen i nya Jurassic world-serien. Vi alla tre gillade filmen. Den hade spänning, humor och en riktigt bra story, mycket bättre än tidigare filmer!
Suddig bild från bion! Det var kul!
”Fyra år har gått sedan den extravaganta nöjesparken Jurassic World förstördes av okontrollerade dinosaurier och numera är ön Isla Nublar övergiven av människan där de kvarlämnade dinosaurierna kämpar för sin överlevnad. Men när öns slumrande vulkan väcks till liv och hotar att utrota allt liv på ön så tar Claire Dearing och Owen Grady på sig uppdraget att rädda dinosaurierna från utrotning. Owen letar efter sin ledarraptor Blue som finns någonstans i den djupa djungeln medan Claire försöker hitta djuren efter att ha fyllts med respekt för dem. De möter hinder i form av köttätande dinosaurier, glödande lava och samtidigt avslöjar de en konspiration som kan leda till det största hotet som mänskligheten skådat sen urminnes tider.”
 
Önskar att min kamera kunde fångat hur vacker Linköpings domkyrka var igår kväll. Vi kom ut från bion strax innan elva och det var bara skymning. Ser inte fram mot att det snart vänder.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Jurassic World – Fallen Kingdom

  1. Kul att gå på bio, jag har inte varit där på många herrans år. Jag kommer inte ens ihåg vilken film jag såg ?
    Ha en fin kväll o Glad Midsommar .. Kram ♥

  2. Åh vad kul, måste se den!! 🙂 sv: Ja, jag bor på Gotland så har min butik där, i en liten ort som heter Västergarn (ca 20 min söderut) från Visby! 🙂 Vore superkul om du ville kika förbi butiken, jag har öppet tis-lör 11-16 nästa vecka, varmt välkommen! 😀 Kram

Lämna ett svar