Gotland 2018

Suveräna dagar

 
Jag har så många bilder att visa men internet är verkligen det sämsta jag någonsin varit med om på resor. Vi var på Stora Karlsö idag och till och med där fungerade mitt mobila bredband. Mycket ologiskt, mitt ute på Östersjön liksom…. Men vi har det så bra. Jag njuter av att vara här! När jag kommer hem kommer jag bjuda på en riktig bildbomb.
(Bilden laddade jag upp på telefon. Den har varit halv under hela tiden jag skrivit det här inlägget så vi får se hur inlägget kommer se ut. Jag kan inte se några bilder alls. Inte på bloggar, inte facebook och knappt i mina bildmappar. Suck!)

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Suveräna dagar

Lämna ett svar