Basi Pilates teacher training

En snabb bildlös uppdatering

Jag har såklart massor att berätta för dig om min första dag i München men eftersom bilduppladdningen strular så får jag dela med mig av bilder när jag kommer hem istället. (Nej jag tänker inte använda blogg.se´s app. Jag tycker verkligen att den är jättedålig.) Jag har haft en helt fantastisk första dag här. Att få vara med under några timmar i en pilatesstudio har varit så kul och på bara en enda dag har jag lärt mig mycket. Trots att klasserna har varit på tyska, hehe.
Imorgon kommer jag göra examinationen och den kommer börja med en halvtimmes klass klockan elva. En deltagare ska jag undervisa och jag körde igenom klassen för mig själv här på hotellrummet och får jag inte hjärnsläpp så kommer det inte bli några problem alls. Åh, vad kul det ska bli!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “En snabb bildlös uppdatering

Lämna ett svar