Vardagen

Det går lite för fort nu

Godmorgon! Det är andra maj idag. Någon mer än jag som tycker att det går lite för fort just nu? Det är jobb, fotobllsmatcher om vart annat så tiden bara springer. Jag har en lång dag på jobbet framför mig, slutar först fyra. Längtan efter helg och ledighet!
Igår dömde jag som assisterande i östgötacupen. Det var ett division fyra lag som mötte division tre och tempomässigt var det en riktigt rolig match. Tekniska spelare och högt tempo är något som passar mig väldigt bra. Det var kul. Vi i teamet fick även baguetter. Det är något som är väldigt ovanligt men mycket uppskattat.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Det går lite för fort nu

  1. Tiden den går alldeles för fort, man hinner inte riktigt med känns det som. Årets fyra första månader har redan passerat i ett svisch 🙂

  2. Håller verkligen med, allt går i rasande fart och tiden bara försvinner iväg. Det gör det extra viktigt att stanna upp och omfamna nuet… =)

  3. Tiden springer verkligen iväg just nu, och värre lär det väl bli med alla avslutningar och sånt som snart rullar igång 😉 men mycket kul är det iaf

Lämna ett svar