Vardagen

En tuff helg till ända

Det är så skönt att efter en lång helg kunna ligga i sängen och ta igen mig. Det har varit riktigt tufft på jobbet. Mycket stress så jag kommer verkligen njuta av min lediga dag imorgon. Man nästan ser hur trött jag är. Jag har suttit en stund nu och svarat på era kommentarer. Jag har legat efter så det var ett gäng och jag tror inte att jag har missat någon.
Tänkte som vanligt bjuda på bilder från helgen. Startar med en bild på Maja, älskar hur jag lyckades fånga hennes lilla tunga som sticker ut. Grönsaker är gott! Favoriten är morötter men det får de inte äta ofta utan bara ibland.
I fredags kväll efter kvällsmyset med barnen tog jag och Rickard en kort kvällspromenad. Det var härligt att komma ut och bara röra lite på sig.
Jag och bästa Pia tog en promenad tillsammans på rasten idag.
Här satt vi och njöt. Tänk att jag har lyxen att ha det här vackra typ två minuters promenad från jobbet.

Vi grillade i torsdags och i fredags blev det rester till lunch. Potatisssallad, en härlig sallad med bland annat galiamelon och så skinka. Perfekt i värmen. Jag är inte särskilt inte sugen på varm mat…..
…. Förutom igår när jag stekte ett gäng rotfrukter och åt en bit kycklingfilé till. Mums!
Ikväll var det skönt att få komma ut på fotbollsplan och bara släppa allt och fokusera på vad som händer på matchen istället för allt annat som varit. Vara domaren Hanna och här och nu. Jag hade en dammatch och det var riktigt roligt.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “En tuff helg till ända

Lämna ett svar