Vardagen

Lill-lördag

Vilken härlig kväll vi hade igår. Det var soligt och varmt och barnen önskade grillat till kvällmat. Jag knallade bort till affären för att köpa grillkol. De hade även extrapris på sparris så jag passade på att köpa ett knippe. Något som är gott att grilla är baconinlindad sparris och nästa gång jag köper sparris ska jag köpa mer. Barnem älskade det!
Men jag måste berätta om en sak som hände när jag kom från affären. När jag närmade mig grannens trädgård blev deras hund som tokig och sprang mot mig skällandes (som tur är, så är det staket emellan). Det här är andra gången som den här hunden gör så här. Trots att vi bott grannar i över ett år, så hunden borde känna igen mig vid det här laget. Om man säger så här, grannens hund är anledningen till att jag inte tycker om hundar. Förra gången blev jag irriterad och fräste till att ”jag är så trött på den där hunden”. Den här gången sa jag ingenting utan bara blängde. Det som var mest irriterande var att de inte sa till hunden på skarpen. Det är inte okej! Jag ska inte behöva bli rädd så fort han är ute.
Jag la folie emellan då gallret börjar sjunga på sista versen. Tycker det blev mycket bättre. Inget kött som fastnade på gallret och heller ingenting som blev bränt.
En del av gräsmattan har blivit förstörd av vinterns snötäcke så igår slängde Rickard på gräsfrön, gödning och så vattnade han rejält. Jag hoppas på att det ska göra susen.
Ida spexar som vanligt! Idag är planerna att åka hem till min pappa en sväng, därefter ska jag döma en match i Mjölby. Jag tror att det kommer bli en tuff match, båda lagen ligger på noll poäng så de vill säkert ta säsongens första poäng idag. Ikväll ska jag träffa Sofia en sväng, pilates och handling står på schemat.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Lill-lördag

  1. Det ser underbart ut, verkligen 😀 😀 vi har inte grillat än, men köpt en elgrill så snart KAN vi i alla fall! <3

  2. Gott med grillat men fy tusan så irriterande med grannens hund! Älskar hundar och har alltid gjort det men fattar inte hur människor kan skaffa en hund och sedan inte veta hur man ska göra med hunden. Helt fel!! 🙁
    Sv; ja, så himla underbart med den här värmen och solen 😀

Lämna ett svar