Vardagen

När det blev press

Jag längtar så efter att få komma tillbaka till Mjölby och köra mina sista pass innan kursen tar slut. Det har varit uppehåll nu i två veckor, först på grund av skärtorsdag och sedan att jag skulle till Stockholm. Jag ville verkligen inte att det skulle bli som förra gången att jag måste stressa därifrån.
Godmorgon, söndag idag och i veckan går vi in i maj. Helt galet ju! Igår kände jag lite stress och press att jag borde blogga och lägga ut något inlägg. Ville egentligen inte att bloggen skulle stå tom en dag. Just eftersom jag kände att jag borde blogga så valde jag att strunta i det. Bloggen får aldrig bli stress och press. Då försvinner glädjen i att blogga känner jag. Men jag hade en bra lördag med fotbollsdömande och soffhäng resten av dagen. Min mamma kom hit och var barnvakt eftersom Rickard hade match samtidigt som mig. Så vi hade en mysig pratstund innan det var dags för mig att åka iväg på match. Jag har match idag med men den är först vid fem ikväll. Jag pluggade inget igår så jag behöver även sitta en stund med mina böcker. Vad ska du göra idag?
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “När det blev press

  1. Jag håller med om att bloggen måste sättas åt sidan om det nu är så att man inte har tid. Härligt att ha din mamma på besök och ha lite trevligt samtal 🙂

  2. Just därför tidsinställer jag endel "fakta" och åsikts baserade inlägg, jag kan också skriva och spara inlägg de dagar sen som jag inte orkar skriva ett inlägg, kan jag lägga upp ett sånt. Jag har haft dagar då bloggen legat nere och för mig som vill öka läsare blir det inget bra.

  3. Förstår att du längtar efter ett uppehåll!
    Ibland får bloggen stå tom, ibland behöver man bara leva i nuet och pausa från alla "måsten". Skönt ni fick en pratstund igår iallafall! Hoppas plugget går bra. Här ser det planlöst ut.

  4. Håller med dig, bloggen ska absolut inte bli stress & press! Det är viktigt att skriva när man verkligen känner för det 🙂

Lämna ett svar