Vardagen

Dan före dopparedan

Bild från förra årets pepparkakshus. Slog mig nu att vi inte byggt ihop vårt hus än. Kanske hinns med idag. Annars får det bli ett nyårshus eller något….
Godmorgon måndag och så gick det med den tidiga morgonen… Mina planer var att vakna pigg (somnade redan vid halv nio igår kväll) så jag kunde göra av med träningen redan nu på morgonen. Istället vaknade jag för en halvtimme sedan och har inte fått den tiden jag ville ha idag. Jag ska iallafall ställa mig och koka chokladkola nu (den står redan på spisen) och lite senare måste vi åka till stan och köpa födelsedagspresenter till Samuel som fyller 16 år på annandagen.
Den här veckans planer ser ut så här:
Måndag: Shopping, (kul att ge sig ut i julrusningen…..) städa och göra fint och i eftermiddag ska vi åka till Rickards mamma och fika lite. (Jag kommer inte fika, jag har bestämt mig för att köra på min melodi om att vara strikt).
Tisdag: JULAFTON och som vanligt kommer tomten till oss på morgonen redan vid tio.
Onsdag: JULDAGEN och jag jobbar till två. Därefter åker vi hem till mina föräldrar och firar jul och Samuels födelsedag.
Torsdag: Samuel fyller 16 år. Jag jobbar till ett.
Fredag: Jag jobbar kväll 14-21
Lördag: LEDIG
Söndag: LEDIG
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar