Hälsa

Fem anledningar att sluta med nocco

Förra veckan tog jag tag i sömnen vilket gjorde mig mycket piggare. Jag bestämde mig även för att sluta med nocco. I teorin ska jag säga…. Den här veckans hälsomål blir alltså att inte dricka nocco. Jag fattar inte varför jag håller på med det där skräpet. Konstaterar varje gång att jag bara mår dåligt av den. Så för att motivera mig själv listar jag alla nackdelar med noccons konsekvenser för mig.
– Jag blir inte längre pigg av det…
– …..Jag får bara hjärtklappning.
– Hjärtklappningen i sig ger mig ångest.
– Jag behöver springa på toa hela tiden, blir extremt kissnödig.
 
Jag fick tre st nocco av kollegorna M och K, de ”måste” jag ju dricka upp såklart. 😝😜😛
– Det innehåller sötningsmedel som jag inte tror är bra. Sötningsmedel kan inte brytas ner i kroppen, vad har det för konsekvenser för naturen? 
– Egentligen är det inte ens gott ich kroppen behöver inte koffeinet egentligen.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar