Vardagen

GOTT NYTT ÅR

När du läser det här inlägget så är jag på jobbet och fullt upptagen med att lägga de som inte vill vara uppe. Jag vet att det bjudits på smörgåstårta och jag har roat mig med att bara äta garneringen….
Onedrive på min telefon har börjat skicka aviseringar om bilder på specifika dagar. Det är säkert bara speciella dagar då jag inte fått det tidigare. Imorse fick jag avisering om bilder från förra nyåret och det kan ju vara kul att kika tillbaka.
– Så gjorde jag skumtomtepannacotta. Barnen älskar det, särskilt Samuel.
– Jag jobbade kväll (precis som i år),hade läppstift och betydligt kortare hår. Vad sugen jag blir på att klippa mig igen.
– Rickard hjälpte mig att platta mitt hår.
– Finaste klänningen ju, den ska jag nog återanvända i år igen. Den lilla svarta funkar alltid!
Gott nytt år till dig som läser här! Stort tack för att du följt mig uner 2019, alla kommentarer du lämnat. Du ska veta att jag uppskattat varenda en! Jag hoppas att du vill hänga med mig även under 2020. Resan kommer fortsätta mot en piggare, gladare och en mer balanserad Hanna.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “GOTT NYTT ÅR

  1. Jag gjorde en liknande pannacotta för ett par år sen, med Algrens bilar. Ungarna älskade den men det vart väldigt mättande fort. Skulle tro att det är liknande med skumtomtepannacotta?

  2. Jag älskar att se tillbaka på gamla bilder och minnas. Hoppas ni hann fira lite efter jobbet och självklart följer jag dig med glädje under 2020. Ska bli kul att se vad året har att ge ❤

  3. Så fint att få fira årets sista dag med de boende så där 🙂 . Smörgåstårta lät jättegott och utifrån din tidigare beskrivning av maten där kan jag bara tänka mig att det blir en stor hit för alla. Gott nytt år fina du! Ska bli jättekul att följa med in i ditt 2020 🙂

  4. Åh jag älskar verkligen pannacotta, inte så förtjust i skumtomtar, men i pannacotta skulle jag faktiskt kunna tänka mig det blev gott, skamen blir ju lite annorlunda i pannacotta, få3nog testa den nästa jul😍😍

Lämna ett svar