Vardagen

God fortsättning

Godmorgon och god fortsättning på det nya året! Hade du det bra igår? Jag hade det så bra. Då lämnar vi 2019 bakom oss och jag tar med mig alla fina minnen. Vet du att varje år så ångrar jag mig så här på nyårsdagen att jag ska iväg och jobba. Men jag jobbar bara till ett så det är skönt iallafall. Efter jobbet ska vi äta lunch hos Marcus och B. Det kommer bli väldans trevligt.
Jag började jobba klockan två igår och när jag kom dit var det så fint dukat i matsalen. C är verkligen fantastiskt duktig. Smörgåstårtan till kvällsmaten var redan gjord så vi behövde inte fokusera på någon kvällsmat så det var skönt.
Precis som jag skrev i tidsinställa inlägget igårkväll så åt jag massor av räkorna och garnerigen. Ost och skinka är inte keto men lchf iallafall.
Jag drack min smarriga pepparkaksdryck. Skulle mixat den innan jag åkte så därför skiktar den sig lite. Kvällen gick så smidigt då vi fick vara en extra personal. Så skulle det vara jämt tycker jag.
Efter jobbet åkte jag och barnen och hälsade på Rickard och hans kollega N. Så roligt det var att äntligen få ses!
Vi tittade på Grinchen, barnen åt en massa godis och jag satt och vilade lite. Jag avslutade året 2019 sockerfri och nu ska 2020 vara sockerfritt med. När det var lugnt så satt vi och ritade och pysslade tillsammans. Vips var klockan tolv och det var dags att gå ut och kolla på fyrverkerierna.  Så mysigt sätt att fira nyår på.
Vilken noshörning är Alex? Han har alltid varit en hejare på att rita.:-)
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “God fortsättning

  1. åh vad mysigt ni ser ut att ha haft det smörgås tårtan ser super god ut 🙂 hoppas du får en fin dag på den nya året <3

Lämna ett svar