Vardagen

När det har känts trögt och vänder

Jag har ju haft ett par veckor där det känts segt och dant. Känt mig allmänt låg som jag skrivit tidigare. Då är såna här citat peppande och precis det jag behöver läsa. Att påminnas om varför jag gör det jag gör, om fördelarna som finns även om jag i perioder bara ser nackdelarna.. Och inte ger upp fast jag tänkt flera gånger att nu är det bra. ”Nu ska jag återgå till det ”vanliga”. Jag har efterlyst lite ”ketopower” och idag känner jag äntligen att det börjar vända. Känns helt awesome faktiskt! Nu förväntar jag mig att det bara kommer bli bättre och bättre.
PS: För dig som inte vet så är serotonin en signalsubstans som är högst väsentlig vad gäller det  psykiska måendet. SSRI ( en sorts antidepressiva) påverkar just serotoninhalten i kroppen. DS

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “När det har känts trögt och vänder

  1. Precis det jag kommer skriva om i min blogg sen, lite om de två olika jag äter inom SSRI ❤
    Härligt att det vände och att energin är tillbaka. Du är grym Hanna glöm aldrig det ❤

Lämna ett svar