Personligt

Fem en fredag vecka 9: Självinsikt

Fredag igen, galet vad fort det går och dessutom första mars. Det är strålande sol ute, jag har jobbat mina timmar och sitter nu här vid datorn. Såg att Elisa återigen lagt ut fem frågor. Temat för veckan är självinsikt. Det här tyckte jag var roliga frågor att svara på. 
 1. Vilken egenskap hos dig tror du folk irriterar sig på?
 2. Vad skulle du säga att du gillar mest med dig själv?
 3. Vad är något hos dig själv som du skulle behöva förbättra?
 4. Vilken är en egenskap du fått höra om dig som du själv tyckt annorlunda gällande?
 5. Känner du att du vet vem du är?
1. Jag tror att folk irriterar sig på min förmåga att alltid vara rakt på sak. Vill man inte ha ett ärligt svar till exempel så ska man inte fråga mig. Jag är inte rädd för att vara obekväm och säga vad jag tycker. En del kan hantera det medan andra tycker att det är jobbigt. Däremot så är jag inte elak. Trots att jag är rakt på sak så väljer jag ändå vilka lägen som jag måste och när jag kan backa undan lite.
2. Att jag är rolig och smart. Men om jag får vara ytlig så tycker jag väldigt mycket om mitt ansikte och framförallt mina ögon.

3. Mitt mobilanvändande. Jag skulle verkligen behöva använda mina sociala medier mindre. Samtidigt är sociala medier min chans att nå ut med min pilates. Så det är en väldigt svår balansgång. Det handlar väl kanske mer om vilka tillfällen jag väljer att använda min telefon.

4. Jag vet inte riktigt vad jag ska svara på den här frågan. Mitt spontana svar är nog ingen. Mest för att jag har perioder när jag tänker riktigt elakt om mig själv så då finns det liksom inget någon annan kan säga som är värre.
5. Ja! Sen kan jag ju fortfarande vara taskig mot mig i mina tankar. Kan precis som alla andra tänka att jag inte duger. Men däremot så känner jag att jag inte vill vara någon annan än den jag är och jag tänker heller inte ändra på mig för någon annans skull.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Fem en fredag vecka 9: Självinsikt

 1. Oh så bra ord och tankar. Jag tyckte frågorna var väl uttänkta faktiskt och man fick sig en tankeställare ändå ❤

 2. Det där att tänka dåligt om sig själv känner jag igen. Visst behöver man vara självkritisk men bara till en viss grad.

 3. Det var lite frågor man själv fick tänka till för stt kunna få fram något svar.
  Kul att läsa dina svar. Hopppad du får en bra helg 🙂

 4. Vilka roliga och utmanande frågor du har fått! Jag använder också mobilen och sociala medier lite för mycket, men samtidigt så är det min stora hobby och tycker att det är kul 😊

 5. Jag tycker det är bra att vara rakt på sak. De som stör sig på det är bara avis för att de själva inte vågar säga vad de tycker.

 6. Jag tycker att det är bra att du är rak på sak. Sen beroende på hur och vilket tonläge man använder kan göra stor skillnad på hur man tar det. Om du förstår vad jag menar. Men jag tror säkert det finns folk som stör sig på de tyvärr 🙂

 7. Så mycket du har lärt dig om dig själv under årens gång. Det är ju det bästa, att man utvecklas och inser både sina styrkor och svagheter. Och i bästa fall kan man försöka åtgärda det man tycker mindre om. Sociala medier är mångas gissel idag, jag har valt att bara ägna mig åt min blogg och facebook. Inga instagrambilder, inget twittrande osv. För jag känner mig själv, jag skulle bli fast och inte h inna göra allt annat som också är kul. Trevlig helg

 8. Man ska ju vara ärligt så länge man inte är elak 🙂 Jaa sociala medier är verkligen ett bra sett att göra reklam 🙂

 9. Så härligt att få ta del av dina svar på frågorna 🤗 Är precis likadan av mig och säger precis vad jag tycker och tänker.

 10. Känner igen det där med mobilen….suck….borde också jobba på att använda den mindre! Ska man nå ut med pilates och driva eget så känns det ju som en god anledning att använda mobilen mycket 🙂

 11. Alltid roligt att läsa när man svarar på specifika frågor om sig själv, tack för att du delade med dig.

 12. Åh vilket underbart tema eller hur man ska säga haha! Känner igen det där, jag är också rak på sak och vissa blir så lätt stötta av det. Jag menar frågar man om ett ärligt svar och man svarar så kan man ju inte hänga läpp sen enligt mig. Gillar att du är rak och ärlig, det kommer man längst på 🙂

 13. Jag vet ju inte massor om dig, även om du känns lite som en vän vid det här laget?
  Men helt ärligt, jag tycker att du känns som en härlig person, med ett hjärta av guld så tvivla aldrig på dig själv.

 14. Det e bra o vara ärlig men tyvär passar det inte alla att man är rak på sak . :/ 💕 tråkigt nog då alla vill att man ska va ärlig 😂

Lämna ett svar