Pilates

Tredje maj och planer

Godmorgon! Idag tänkte jag kliva upp tidigt men somnade om istället och drömde så många konstiga drömmar. Jag läste att drömma är en sorts psykos. Där allt är konstigt och verkligheten är något helt annat än vad den är när man är vaken. Intressant att fundera över.
Jag är ledig eftersom jag jobbar i helgen. Barnen är väckta och min mage kurrar. Jag ska äta mina ketopannkakor. Borde inte men det är ju så gott!
Planerna för dagen:
– Plugga, korrekturläsa mitt arbete om psykoser
– Planera för min nya pilateskategori. Jag skrev som svar på en kommentar igår att det skulle komma upp ett svar på den frågan idag. Men det kommer dock få vänta lite då jag måste börja i en annan ordning än det jag tänkt. (På grund av min nya kategori.) Mer pilatesinlägg: fler bilder och fler videos på olika teman är tanken.
Igår hade jag mitt pass i Mjölby. Det var så roligt att vara igång igen efter två veckors uppehåll. Jag åkte tidigare och passade på att fota lite och även spela in några videos. En liten sneakpeak finns på instagram @hannafialotta men själva inlägget här i bloggen dröjer ett litet tag innan det kommer upp.
– Ikväll ska jag ut på landet och döma en match. Det ser jag fram emot. Solen skiner och jag hoppas att det kommer bli en fin kväll.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Tredje maj och planer

 1. Det är skönt att få somna om, varför kliva upp tidigt när man egentligen inte behöver det? 🙂 Det är på morgonen som jag oftast brukar sova som bäst.

 2. Det här med drömmar är både intressant och läskigt tycker jag. Ibland drömmer man riktigt konstiga saker, som egentligen inte hänger ihop men så drömmer man sådant som faktiskt händer/har hänt eller någonting riktigt hemskt. Ibland önskar jag att jag kunde tyda mina drömmar och förstå varför jag drömmer dem.

 3. Ketopannkakor låter faktiskt gott och mättande. Vad roligt att det kommer upp lite foton och videos. Jag hoppas att matchen går bra att döma och att solen lyser 🙂

 4. Tycker det är så skönt att kunna somna om ibland ! Men jag går faktiskt upp tidigare än att somna om 😀 man hinner så mycket mera haha !

 5. intressant , det där med drömmar. 🙂 Själv har jag läst och tror på att drömmar är våra omedvetna tankar och känslor som kommer till oss under natten i form av drömmar. dock kan vissa drömmar vara lite udda, och svåra att tolka och förstå dom känslor och tankar som kanske ligger bakom den. :O

 6. Vad spännande, jag är inte helt insatt i psykoser men det låter lite läskigt då psykos för mig är något negativt.
  Hoppas du har en bra ledig dag med ditt plugg. 🙂

 7. Ser verkligen fram emot den kategorin hos dig eftersom jag blev väldigt nyfiken nu sist jag läste om pilates här hos dig 😀 Ska bli intressant att läsa mer om det här!

 8. Har också drömt mycket konstigt de senaste..
  Låter gott med ketopannkakor!!
  Hoppas det går bra med plugget och att kvällen blir fin till matchen.

 9. Så roligt att börja med en ny kategori om pilates eftersom det är en så stor del av ditt liv. Lycka till på matchen senare idag. Må bästa lag vinna.

Lämna ett svar