Vardagen

Äntligen helg

 
Som jag har längtat efter den här helgen. Jag har två tuffa veckor bakom mig med mycket att göra rent allmänt. Känner mig lite halvsliten faktiskt. Vet inte hur mycket vädret påverkar men nu är vi inne i den där tiden när det aldrig blir riktigt ljust. Den här veckan har det också varit dimmigt och dant. Jag gillar att naturen ser ut som en sagovärld. Men inte jämt och varje dag utan någon gång ibland.
Ikväll kom T och hans dotter W hit och så tacosmys på det. Jag ”ketofierade” måltiden men det blev inte riktigt bra så nästa gång ska jag hitta på något annat. Ida och W lekte så bra så det var kul! Nu ligger jag i sängen och tänkte släppa alla måsten som jag lägger på mig och bara göra det jag gillar en stund innan jag släcker lampant. tt
Vet du, idag är det faktiskt ett år sedan som jag tränade en grupp i pilates. Min bror, en före detta kollega och hennes vän ville prova. Hur kul som helst ju! Tänk att jag får göra det jag älskar mest av allt vad gäller träning. Så glad för det!
Madeleine var så gullig tidigare idag och gjorde lite ”reklam” för mitt insta i sina stories. Så det minsta jag kan göra är att ge lite kärlek tillbaka. Kika in hos henne vettja! 🙂

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Äntligen helg

  1. Hej Hanna.
    Oj vad tiden går, det var extremt jobbigt men samtidigt väldigt roligt. Du var en toppen instruktör och jag önska dig all lycka och hoppas att dina drömmar inom pilates blir till uppfyllelse.
    Må gott, kram Hanna

Lämna ett svar