och Mat

Dagens tips: Ketogröt

Du behöver till en portion:
2-3 ägg
1 msk kokosolja
3 msk grädde/kokosgrädde/vatten (välj vilken du vill, alla funkar. Jag tycker dock att det blir godast med grädde i)
1 nypa salt
Låt gröten koka upp och rör hela tiden så gröten inte fastar i botten. När gröten tjocknar, stäng plattan. Jag serverar på ketovis med massor med hyvlad smör på. Men det är gott med blåbär, hallon. Ja, vad som helst egentligen. Ta det du gillar!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Dagens tips: Ketogröt

  1. Hade ingen aning om att man kunde göra gröt på keto. Vad bra att det går, hoppas du gillar det så du kan äta det flera gånger 🙂

  2. Det där har jag aldrig ätit =), tycker det är kul med lite tips så olika saker , så tack för att du delade med dig =). Ha en fortsatt mysig lördag =)

Lämna ett svar