Vardagen

Då var det måndag igen

Godmorgon och måndag idag. Helgen svischade förbi och ärligt talat tycker jag att det inte bara är helgerna som går fort utan vardagarna med. Idag är jag ledig och ärligt talat känner jag mest för att sitta i soffan och inte göra så många knop. Dock så måste jag städa undan lite av Idas grejer som hon burit in i vardagsrummet innan jag får plats, hehe. Det är ju mycket roligare att leka i vardagsrummet än sitt eget rum… Ni som har barn, är era barn också så?
Hur ser min planering ut den här veckan då?
Måndag: Plugg hela dagen och så pilates ikväll.
Tisdag: Kort dagpass på jobbet.
Onsdag: Kvällspass och plugg på dagen.
Torsdag: Pilates i Mjölby, jobb på dagen och då ska vi även gå en brandutbildning.
Fredag: Jobb och Mary Kay-visning hos en kompis.
Lördag: Kalas hos en kollegas dotter. Konsert på kvällen.
Söndag: Höstfemman i Åby om vaden är okej efter helgens alla matcher. Det känns inte mer idag än vad det gjort den senaste veckan.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Då var det måndag igen

  1. Tack för du hittade in till oss.
    Full fart på veckan ser jag. Själv kommer dottern på middag ikväll, vi får lov att tvätta på onsdag och sambons dotter fyller 19. Då blir det restaurangbesök och så träffar vi vännerna på lördag…däremellan ska jag vila upp mig i soffan.
    Kram Kajsa

  2. Här är det inte så mycket grejjer som dras fram, den stora sitter bara med telefon och den andra med datorn haha.
    Jag ska faktiskt prova att vara sjukskriven nu framöver istället för att ha fullt upp med all planering inför framtiden, jag har nog lagt ut lite små frön här och där så det borde ju vara nog för att ge resultat längre fram. Nä, nu ska jag koncentrera mig på bloggen och vila haha, inte undra på att jag är utmattad haha.

Lämna ett svar